OK

Loftisolering - spar penge med efterisolering af loft

Søger du et firma, der tilbyder loftisolering i Horsens og omegn? Så er Holmbjerg Isolering et oplagt valg. Vi har mange års erfaring med efterisolering af loft, og vi udfører vores arbejde hurtigt og i en høj kvalitet. Et dårligt isoleret loft kan koste mange penge, da varmen altid søger opad. Loftisolering er derfor en god ide, hvis du ønsker at forhindre, at den dyre varme flyver væk.

Vil du høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig inden for loftisolering i Horsens og omegn, så kontakt os på telefon tlf: 88 44 18 18 og få en god pris på loft.

Kan det svare sig at efterisolere mit loft?

I de fleste tilfælde kan det spørgsmål besvares med et stort ja. Du vil kunne mærke forskellen på en isolering af loft med det samme, da der vil komme en højere temperatur i boligen og der vil blive et mere behageligt indeklima. Du vil samtidig kunne se en ændring på din varmeregning, der vil falde væsentligt. Et dårligt isoleret hus bruger ca. tre gange så meget energi, som et godt isoleret hus gør. Efterisolering kan dermed næsten altid betale sig.

Vi holder os opdaterede

Vi holder os altid opdaterede inden for de nyeste isoleringsteknikker, udstyr og materialer, der findes i branchen. På den måde er vi sikre på, at vi altid tilbyder vores kunder den bedste og mest rentable løsning på deres loftisolering i Horsens og omegn. Det nuværende krav på loftisolering er 300 mm og 400 mm for lavenergihuse. Hvis dit loft ikke er blevet isoleret inden for de seneste 10 år, er der stor risiko for, at dit hus ikke har den loftisolering, der gøres krav på.

Få en god pris på loftisolering

Kontakt os på tlf. tlf: 88 44 18 18 eller info@holmbjergisolering.dk og få et uforpligtende tilbud på isolering af loft i Horsens og omegn. Du kan få tilskud til din loftisolering pris af Energistyrelsen. Vi hjælper dig gerne med at søge tilskuddet og fratrækker herefter tilskuddet fra din regning, så du får isoleringsarbejdet til den billigste pris.

Få et uforpligtende tilbud
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer eller din e-mail